Logo
Eetzaal voor 20 personen van het vakantiehuis
Voorkant van het vakantiehuis
Terras van het vakantiehuis
Kamer van het vakantiehuis met queensize bed

Laat u betoveren...


U zult letterlijk en figuurlijk “sous le charme” zijn van dit karaktervolle gebouw, dat in 2021 volledig werd gerenoveerd en dat zijn naam niet alleen te danken heeft aan zijn charme, maar ook aan de oeroude beukenboom – “charme” in het Frans – net ernaast.


Dit vakantiehuis is geschikt voor 12 tot 16 personen en heeft 6 slaapkamers, 7 douches, een sauna en een bubbelbad. U zult versteld staan van de grote woonkamer onder het dak met prachtige muurschilderingen. In het huis is een industriële keuken aanwezig die zelfs de meest veeleisende koks zal kunnen bekoren, en kunnen er tot 20 gasten worden ontvangen.


Het vakantiehuis is gelegen in het hart van het prachtige dorp Herbeumont, een klein stukje paradijs dat natuurliefhebbers zal betoveren. Of u nu wandelaar, mountainbiker of fietser bent, of gewoon met familie of vrienden nieuwe energie wilt opdoen, Herbeumont is "the place to be" met zijn kasteel, viaduct, tientallen kilometers paden, adembenemende uitzichten en prachtige barbecueplaatsen langs de rivieren de Antrogne en de Semois.


Kortom, een verblijf dat u niet snel zult vergeten...